Rachel Hazes heeft 'hartenpijn' door actie Monique Westenberg

Monique Westenberg en Rachel Hazes

Weer een nieuwe wending in de Hazes-soap, editie #3421! Rachel Hazes doet in een interview met weekblad Story een pikante onthulling over Monique Westenberg, de ex van zoon André. Ze stuurt cadeautjes voor kleinzoon Dré gewoon terug.

Rachel en haar dochter Roxeanne zijn niet bepaald dikke mik, to put it mildly. De twee hebben geen contact. Nu is er nog een Hazes-telg die géén contact heeft met de weduwe: André Hazes Jr., aka 'Dré', En dat doet erg veel pijn bij de oma van de kleine jongen. 

Rachel en Monique

"Ik heb geen contact met mijn kleinzoon", onthult Rachel in het interview. Zelf ziet ze dat liever anders, geeft ze aan. "Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden." Ja, dit is inderdaad overduidelijke shade in de richting van Monique. "Daar moet ik me bij neerleggen. Ik laat iedereen in z'n waarde. Ik wil me niet belangrijker maken dan ik ben, en respecteer de keuze van Monique."

'Hartenpijn'

"Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo", gaat ze verder. "Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André regelmatig cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Die worden niet geaccepteerd." En dat hakt er toch wel in bij Rachel. "Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van..." We eindigen - geloof het of niet - met een positieve noot in de Hazes-soap! Rachel heeft wél goed contact met André, die enorm trots is op zijn moeder.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.