André Hazes is trots op Rachel: 'Ik hou van je'

André en Rachel Hazes

De band tussen Rachel en haar dochter Roxeanne is op dit moment niet om over een huis te schrijven, maar met haar zoon gaat het de goede kant op. André laat zelfs weten hartstikke trots te zijn op zijn moedertje! 

Op Instagram Stories steekt André zijn moeder dan ook een hart onder de riem. "Een trotse zoon. Zo diep in de put gezeten en keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Ik hou van je", schrijft hij bij een foto van z'n moeder.

Theeleuten met Rachel

En dat bericht is natuurlijk niet voor niets. Rachel is namelijk druk bezig om haar eigen winkeltje te openen. "Vol trots mag ik jullie vertellen dat ik binnenkort open mag gaan met mijn eigen Yoyofreshtea vestiging", schreef ze pas nog op haar Insta. In dit theehuisje in het stadshart van Amstelveen richt ze zich straks tot allerlei soorten thee: van verse thee uit Taiwan tot de populaire Bubble Tea. 

Smaken proeven

De verbouwingen en ontwikkelingen zijn nu nog in volle gang, maar Rachel heeft er alle vertrouwen in. "Het begint al zo mooi te worden. Ik kan niet wachten tot het opent", schrijft ze enthousiast op Insta. En dat gelooft haar zoon ook. Hij schrijft onder het kiekje dat hij alle smaken wil proeven. Ook haar kersverse schoondochter Sarah houdt wel van een kopje thee. Dat wordt vast een boel gezelligheid!

Wanneer de zaak precies opent, is niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.