• BN'ers

Marc van der Linden ontslagen uit het ziekenhuis: ‘ik mag niet mopperen'

Marc van der Linden

Marc van der Linden is weer thuis, nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een herseninfarct. Dat laat de 53-jarige royaltywatcher weten aan RTL Boulevard. Het gaat naar omstandigheden goed met hem en hij wordt thuis verzorgd door twee vrienden.

Leren lopen en praten

Marc werd vorige week maandag opgenomen. In De Telegraaf vertelde hij dinsdag dat hij nog wel een tijdje nodig heeft om te revalideren. "Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee", zei hij. "Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen. Ook krijg ik logopedie. Want zoals je hoort praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen."

Marc over Yvonne Coldeweijer

De royaltyverslaggever baalt er wel van dat juicekoningin Yvonne Coldeweijer haar spionnen via Instagram had gevraagd om meer informatie. Dat gaat volgens hem "een grens" over.

VUMC, het ziekenhuis waar Marc lag, liet in een korte reactie weten ervan uit te gaan dat al het personeel het medische beroepsgeheim naleeft. Het ziekenhuis stelt geen onderzoek in naar het mogelijk lekken van medische informatie over de royaltywatcher.

Bron: ANP / Veronica Superguide