Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau
BN'ers

Yolanthe Cabau wil niet terug naar Nederland

|
|

Laatste update:

Actrice Yolanthe Cabau denkt er niet aan om op korte termijn naar Nederland terug te keren. De BN’er woont al een tijd in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava, en dat bevalt prima. In Amerika is ze meer op haar gemak omdat ze er grotendeels onbekend is. 

Tegen het tijdschrift Beau Monde vertelt ze dat ze in LA grotendeels anoniem is (ook al speelt ze zichzelf wel in de kijker), in tegenstelling tot in Nederland, waar iedereen op haar vingers kijkt. ‘Xess voelt zich hier ook heel fijn, niemand kent ons. Hij kan vrij spelen in het park, we kunnen gekke spelletjes doen of door de modder rollen.’

'Voelt alsof er iemand meekijkt'

Yolanthe heeft het idee dat er in Nederland veel meer op haar gelet wordt: ‘Dan voelt het alsof er de hele tijd iemand meekijkt. In Los Angeles zijn geen meningen over mij, en dat geeft een bepaalde vrijheid.’

Hoewel Yolanthe nog vrij regelmatig in Nederlandse films te zien is, blijft ze voorlopig dus in Amerika. ‘Ik zie ons hier de komende jaren wel blijven wonen.’ Het is ook wel regelmatig raak als Yolanthe een film wil promoten in Nederland… Daar zou iederéén een beetje kriegel van worden. Mocht je benieuwd zijn naar het optrekje van Yolanthe in LA, dan kun je dat hier bekijken: niet slecht!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder