Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Binnenkijken: 'Zo woont Yolanthe Cabau in Los Angeles'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Actrice en presentatrice Yolanthe Cabau flaneert tegenwoordig lekker over de straten van Los Angeles, samen met zoontje Xess Xava. Ze werkt daar aan haar acteercarrière. Ook huurt ze een mega luxe penthouse.

Althans: dat beweert de website DenD. "Yolanthe huurt een penthouse voor wel 5500 euro in de maand. Maar dan krijg je er wel een boel luxe voor terug."

Binnenkijken bij het penthouse

"Verdeeld over twee verdiepingen beschikt het luxe optrekje over drie slaapkamers, drie badkamers en een mega keuken", beschrijft de site. "Het complex beschikt ook over een zwembad. Wel zo handig met de warme temperaturen in Californië. Bekijk hier hoe het luxe complex eruit ziet en hier om binnen te kijken in haar penthouse."

Yolanthe goes Hollywood

Leuk natuurlijk, lekker vertoeven in The City of Angels, maar Yolanthe zit er ook met een missie: Hollywood veroveren! Ze krijgt er ook acteerles van de bekende coach Ivana Chubbuck. Die had eerder al mensen als Halle Berry, Charlize Theron en Eva Mendes in haar klas én regelt zo even Will Smith voor een gastles - dus dan weet je het wel. "Dit is wel de top van de top”, vertelde Yolanthe vorige week aan Veronica Superguide. “De plek waar veel bekende acteurs ook nog steeds komen – want als acteur ben je nooit klaar met leren."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder