Yolanthe Cabau

Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau

Oe la la… Yolanthe Cabau maakt LA onveilig in sexy outfit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Koud vandaag, hè? Tijd om je op te warmen met een aantal sexy foto’s van Yolanthe Cabau! De actrice maakt Los Angeles namelijk onveilig in een niets verhullende outfit…

Yolanthe en Xess Xava in Los Angeles

Yolanthe Cabau en zoontje Xess Xava namen het er dit weekend lekker van! De actrice deelt op Instagram een aantal foto’s van een wandelingetje in haar zonnige woonplaats Los Angeles (LA). Ook vermaakten de twee zich uitstekend op het strand. Het is echter niet de fraaie omgeving waar haar volgers van genieten… Hen valt vooral Yolanthe’s gewaagde outfit op!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

“Kan het nog sexyer?"

Heb je alle foto’s en video’s bekeken? Dan heb je ook Yolanthe’s afsluiter gezien: “You have two homes, earth & your body. Take care of them.” Hoe de actrice met de planeet omspringt weten we niet, wel maken bovenstaande kiekjes opnieuw duidelijk dat ze in ieder geval goed voor haar lijf zorgt. En dat valt ook haar volgers op! Bekend en onbekend Nederland reageert massaal op Yolanthe’s foto’s, waarop ze weinig meer draagt dan haar bikini. “Kan het nog sexyer?", lezen we in de comments. Ook zien we enorm veel hartjes!

Yolanthe Cabau op social media

Yolanthe houdt haar volgers met grote regelmaat op de hoogte van haar leven. Zo zagen we laatst bijvoorbeeld nog hoe ze Xess Xava zijn vijfde verjaardag vierde! In dit openhartige interview legt de actrice uit waarom ze zoveel plezier beleeft aan social media. Wij zijn er in ieder geval niet rouwig om op deze koude winterdag!

Lees verder