Onward verschijnt op 16 oktober op DisneyPlus

Veronica Superguide logo
Onward verschijnt op 16 oktober op DisneyPlus

Yes! Pixar-film Onward binnenkort op DisneyPlus!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Heb je de nieuwe Pixar-film Onward gemist in de bioscoop? Geen paniek: de film verschijnt binnenkort op het streamingplatform DisneyPlus.

Onward draait om de elfenbroers Ian (Tom Holland) en Barley Lightfoot (Chris Pratt). Ze gaan op avontuur om een juweel te zoeken dat hun overleden vader weer tot leven kan wekken. Helaas krijgen ze weinig hulp: de feeënwereld heeft ook toegang tot moderne technologie, dus de ouderwetse magie vindt bijna niemand meer interessant!

Onward op DisneyPlus!

Onward is een puike Pixar-film, maar ging op een ongelukkig moment in première… In maart sloten zowat alle bioscopen, waardoor de film onterecht weinig bezoekers trok. In sommige landen werd Onward al snel daarna op Disney+ uitgebracht, maar in Nederland moesten we er iets langer op wachten. Nou ja, beter dan dat hij helemáál niet vertoond mag worden, toch?

Onward is vanaf 16 oktober te zien op Disney’s streamingplatform. Later die maand krijgen abonnees wéér een mooie titel: op 30 oktober gaat het tweede seizoen van The Mandalorian in première!

Als je geen geduld hebt, dan kun je alvast déze prachtige Pixar-movies op DisneyPlus checken.

Lees verder