Yes: Er komt een spin-off over Eleven van Stranger Things!

Door Redactie
Millie Bobby Brown in Stranger Things

Goed nieuws voor fans van Stranger Things. Er komt een spin-off van de Netflix-hit! Het voelt alsof we inmiddels al eeuwen wachten op het vierde seizoen, dus dit goede nieuws konden we wel gebruiken.

Volgens Netflix Nederland tekende Millie Bobby Brown, die Eleven speelt, een nieuw contract bij Netflix. Hiermee heeft ze haar eigen spin-off te pakken, want de nieuwe Stranger Things-film of -serie focust op haar personage Eleven.

Eggo-fan Eleven

De spin-off laat de andere Stranger Things-kids dus een beetje links liggen, maar zo gek is dat niet. Er valt natuurlijk nog veel meer over Eggo-fan Eleven te vertellen, mede door haar bizarre jeugd en bovennatuurlijke krachten. We weten nog niet of het om een film of serie gaat, maar de opnames vinden waarschijnlijk dit jaar al plaats.

Enola Holmes 2

Ook keert Millie terug in een andere rol, namelijk die van Enola Holmes. Door het nieuwe contract is het zeker dat er een sequel komt op de avonturenfilm. Er zijn meerdere boeken geschreven over het jongere zusje van Sherlock Holmes. Het is goed mogelijk dat hier nog een aantal films van komen.

Kijktips? Luister Bankplakkers!

En Stranger Things: Seizoen 4?

Leuk nieuws allemaal, maar we willen toch liever eerst het vierde seizoen van Stranger Things zien (Wat gebeurde er bijvoorbeeld met Elevens krachten?). Hoe zit het met dit vierde deel? Al meer dan een jaar geleden kwam de spannende teaser voor het nieuwe seizoen uit, maar helaas is er nog steeds geen officiële releasedatum. Lees hier alles wat je moet weten over de vierde reeks