Kijkers boos op Mr. Frank Visser: ‘bizarre uitspraak’!

Mr. Frank Visser en Hamid
© SBS6

Het begon met geluidsoverlast en het eindigde met boze kijkers! Mr. Frank Visser duwde de arme bakker Hamid gisteravond in de shit, waardoor de kijkers(!) nu ingrijpen.

De zaak van gisteravond begon klassiek: de bewoner van een appartement klaagde over geluidsoverlast (altijd een goed begin!). De ‘boosdoener’ was echter een aardige, beleefde bakker die de situatie zélf ook enorm vervelend vond. Laten we hem Hamid noemen, want dat is immers zijn naam.

Kijkers boos op Mr. Frank Visser: ‘bizarre uitspraak’!

Hamid besefte zelf óók dat de klacht van zijn buurvrouw terecht was, maar hij stond zelf met lege handen. Hij had zijn laminaatvloertje expres laten isoleren, maar de ondergrond was zó gaar dat dit niets uithaalde. Het kwam pas tot écht vuurwerk toen Viktor Brand vroeg of de buurvrouw niet van huis wilde ruilen.

U ziet: het was gezellig!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Gerechtelijke dwaling

Meester Frank Visser probeert altijd met iedereen mee te denken, maar gisteravond toonde hij zich van zijn Judge Dredd-kant. Hij stelde de klagende onderbuurvrouw in het gelijk, en oordeelde dat Hamid zijn wrakke vloer opnieuw moest laten isoleren. Eigenlijk is het een zaak voor de woningbouwvereniging, maar... die was geen partij in deze zaak, ook al verhuurden ze een huis met een vloer van papier-maché.

Viktor Brand reageerde met ongeloof: “Ik begrijp de uitspraak wel, maar ik denk dat hij het echt niet kan betalen.” Frank ‘I Am The Law’ Visser begreep dat, maar vond dat hij niet kon zeggen: “U heeft gelijk, maar u krijgt het niet omdat uw buurman het niet kan betalen.”

Kijkers helpen Hamid!

Kijkers van Mr. Frank Visser doet Uitspraak vonden de zaak zó zielig, dat ze meteen crowdfundingsactie zijn begonnen om Hamid een nieuw vloertje te schenken. Viktor Brand moest zijn ongeloof ondertussen inslikken: "Ik sta totaal achter de uitspraak van Mr. Visser, want hij past echt altijd eerlijk de wet toe." Dat kan zo zijn, maar niemand fuckt met Mr. Frank Visser!

Inmiddels staat de teller al op bijna 10.000 euro, dus misschien spelen Hamid en zijn kinderen binnenkort lekker op een marmeren vloertje!