Bad Boys for Life

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bad Boys for Life

Nou komt die derde Bad Boys-film er toch weer wel

|
|

Laatste update:

De komst van een eventuele derde Bad Boys-film is al een paar lang een van de meest hardnekkige welles-nietes-verhalen in Hollywood, maar nu lijkt het erop dat Will Smith en Martin Lawrence er toch weer op los gaan knallen. De heren kondigden het zelf aan in een korte video op Instagram. “I'm tellin' y'all, this is crazy. Its official baby, Bad Boys 3! It's happening”, aldus een razend enthousiaste Will Smith.

Dan weer wel, dan weer niet

In 2016 werd al aangekondigd dat het komisch duo opnieuw terug zou keren als de schietgrage detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett, maar daar kwam al snel de klad in. Will Smith gaf de voorkeur aan allerlei andere projecten, regisseur Joe Carnahan was niet langer aan de film verbonden, en Sony Pictures haalde de film uiteindelijk uit hun releaseschema. In augustus 2017 verzuchtte Martin Lawrence dat hij niet verwachtte dat de film er nog zou komen.

Van uitstel komt afstel - of toch niet?

In janiari 2018 leek er weer leven in de film te zitten, toen bekend werd dat Patser-regisseurs  Adil El Arbi en Bilall Fallah de film mochten gaan regisseren. Deze zomer gaf Sony de film alsnog een nieuwe releasedatum, maar van de kant van Will Smith zelf bleef het tot nu toe angstvallig stil. Toen bleek dat de Frisse Prins Bad Boys alweer op de lange baan had geschoven, omdat hij eerst Suicide Squad 2 en godbetert Bright 2 wilde maken. Wellicht heeft het recente nieuws dat Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn een soort reboot wil maken met Suicide Squad 2 hier iets mee te maken; mogelijk worden de opnames van deze DC-film hierdoor uitgesteld, waardoor Will nu tijd in de agenda heeft om dan toch maar Bad Boys For Life te maken. Het vervolg op de succesvolle Michael Bay-actieknallers uit 1995 en 2003 zou dan op 17 januari 2020 de bioscopen in moeten rollen.

Lees verder