Releasedatum Bad Boys 3 bekend!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Releasedatum Bad Boys 3 bekend!

Releasedatum Bad Boys 3 bekend!

|
|

Laatste update:

Er is lang gesteggeld over een derde film in de populaire Bad Boys-reeks. Maar hij komt er aan! Sony Pictures heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we Will Smith en Martin Lawrence weer zien als komisch actieduo!

Bad Boys For Life verschijnt volgens de studio op 17 januari 2020. Het duurt dus nog eventjes, maar er wordt in elk geval serieus werk van gemaakt. Door deze datum hoopt Sony Pictures een paar megaknallers te ontlopen die eind 2019 verschijnen. Star Wars: Episode IX en de opvolger van Jumanji: Welcome To The Jungle.

In Bad Boys For Life is de serieuze agent Marcus Burnett (Martin Lawrence) gestopt bij de politie. Hij werkt als onafhankelijke speurneus, en is na de gebeurtenissen gebrouilleerd met de temperamentvolle agent Michael Lowrey (Will Smith). Lowrey merkt inmiddels óók dat hij een dagje ouder wordt, en moet wennen aan zijn nieuwe verantwoordelijkheden.

Het duo moet tegen wil en dank samenwerken als een Albanese crimelord een beloning op hun hoofd zet. Schijnbaar hebben Burnett en Lowrey zijn broer doodgeschoten.

Bad mannen van middelbare leeftijd

De gesprekken over Bad Boys 3 duren al zo’n tien jaar. De film liep telkens tegen problemen op, waardoor de start telkens werd uitgesteld. Will  Smith was te duur en had nooit tijd, Martin Lawrence werd er zowat depressief van, de aangestelde regisseur (Joe Carnahan) trok zich terug omdat het allemaal te lang duurde. Kortom: de aanloop was behoorlijk rommelig.

Begin dit jaar stonden alle seinen dan tóch op groen. Lawrence en Smith zijn van de partij, en de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah (Patsers) staan aan het roer. De opnames beginnen waarschijnlijk deze zomer.

Naast Bad Boys For Life is er meer activiteit: de Amerikaanse zender NBC wil een spin-off-televisieserie maken genaamd LA’s Finest. Zonder Smith en Lawrence, maar mét Gabrielle Union. Zij speelde in Bad Boys II de zus van agent Marcus Burnett, de vriendin van Mike Lowrey én een undercoveragent van de DEA. 

Lees verder