• The Masked Singer
  • VI
  • TV

Wilfred Genee onthult: ‘Hommeles dankzij The Masked Singer’

Wilfred Genee

Wilfred Genee is de laatste jaren één van de drukste mensen in Hilversum. De presentator moet regelmatig klussen weigeren, omdat hij druk is met Vandaag Inside, Veronica Offside óf zijn radioprogramma. Zijn kinderen nemen hem dat niet in dank af!

In De Oranjewinter onthulde Wilfred Genee dat hij gevraagd is om met het populaire The Masked Singer mee te doen. Naast dat hij het al druk zat heeft, vindt hij het programma… gewoon niet zo leuk. Het zingen lijkt me wel leuk, maar dan wel zonder het pak.’ Roxane Knetemann lijkt het daarentegen enorm leuk om mee te doen: ‘Het lijkt me wel cool als je zo’n pak aanhebt!’

Boze kinderen

Hoewel Wilfred gevraagd werd om mee te doen aan The Masked Singer heeft hij het programma keihard geweigerd. Vooral zijn kinderen vonden dit niet te geloven. ‘Ze vonden het echt heel erg dat ik nee heb gezegd. Ze waren echt heel boos. Jachtseizoen heb ik ook nee tegen gezegd, waren ze ook heel boos over. Hele boze kinderen!’

The Masked Singer-koorts verhevigt!

Een tijdje geleden bracht Wilfred Genee in Vandaag Inside zijn collega Hélène Hendriks nog in een lastig parket. Hij bleef erbij dat de presentatrice De Flamingo in The Masked Singer is, en elke ontkenning werd uitgelegd als een bevestiging. Inmiddels lijkt het er op dat Hélène niet meedoet met het muziekspektakel: waarschijnlijk is De Flamingo héél iemand anders.

Je ziet De Oranjewinter elke dag op SBS 6, rond 22.00 uur. The Masked Singer zie je elke vrijdag op RTL 4, vanaf 20.00 uur. Hier vind je alle informatie die we over de zingende kostuums hebben, en hier kun je zelf meeraden in onze Facebook-groep.