Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vandaag Inside
VITV

Kijkers stuk om tv-optreden Wilfred Genee in Vandaag Inside: 'Geef hem een karaoke-show!'

|
|

Laatste update:

Het is niet altijd een feestje aan de tafel van Vandaag Inside met een behoorlijke selectie aan tv-relletjes, maar vanavond waren kijkers toch heel enthousiast over een heel speciaal tv-optreden van Wilfred Genee. ''Welkom bij Karaoke Inside!''

Johan Derksen had eigenlijk helemáál geen zin in een optreden, maar Wilfred Genee zag het wel zitten. Ter promotie van een speciale karaoke-microfoon zong hij samen met het publiek een liedje en kijkers konden daar om gieren! En het werkt, want volgens kijkers lag de site waar de microfoon te bestellen is er direct uit. 

'Het enige programma waar dit kan'

Roept men karaoke in Nederland, dan komt het antwoord Bloed, Zweet en Tranen van André Hazes er al snel uit. Wilfred Genee pakte zijn moment om te shinen en zong -samen met het publiek- het nummer uit volle borst mee. ''Geef die Genee een karaoke-show joh, hij is helemaal in zijn element'', klinkt het op Twitter. ''Ook het enige programma waar dit kan'', merkt een andere kijker op. 

Theatershow

Dat Danny Vera ingeruild is moge duidelijk zijn. De heren geven hiermee misschien stiekem al een voorproefje op hun theatershow, die eind dit jaar in het Ziggo Dome te zien zal zijn. Tijdens de show analyseren de mannen erop los én kun je rekenen op verschillende gastoptredens van nog onbekende gasten. Daarnaast wordt er teruggeblikt op ruim twintig jaar Vandaag Inside en wordt natuurlijk ook het WK voetbal in Qatar besproken. Twintig jaar en verschillende relletjes later is het dan ook tijd voor de Ziggo Dome”, schreven ze op de website. 

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. 

Lees verder