Vandaag Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vandaag Inside
VI

Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome met Derksen, Gijp en Genee

|
|

Laatste update:

Kijk je graag naar Vandaag Inside? Dan hebben we goed nieuws. Je kunt op zondag 11 december live in de Ziggo Dome genieten van de messcherpe opmerkingen en vertrouwde, flauwe grappen van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. 

Dat bevestigde het drietal in de uitzending van vanavond. Ook de kaartverkoop voor Vandaag Inside Live is inmiddels gestart. “Twintig jaar en verschillende relletjes later is het dan ook tijd voor de Ziggo Dome”, schrijven ze op hun website.

Nog even terugblikken op die verschillende relletjes? Déze 7 BN'ers hebben ruzie met Johan Derksen.

Twintig jaar Vandaag Inside

Tijdens de show analyseren de mannen erop los én kun je rekenen op verschillende gastoptredens van nog onbekende gasten. Daarnaast wordt er teruggeblikt op ruim twintig jaar Vandaag Inside en wordt natuurlijk ook het WK voetbal in Qatar besproken.  

Een theatertour

Vorige week kwam er via een Talpa-woordvoerder al naar buiten dat er mogelijke plannen waren voor theateroptredens. Met de Ziggo Dome pakken de heren het nóg iets groter aan.

Waar Johan, Wilfred en René zich vandáág weer over verbaasden, zie je elke werkdag in Vandaag Inside, rond 21:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder