• BN'ers
  • VI
  • TV

Talpa wil Vandaag Inside in het theater

Vandaag Inside

Vandaag Inside is vaak al het ‘Theater van de Lach’, als er weer eens een BN’er bij de enkels wordt afgezaagd. Talpa neemt het vrij letterlijk: ze willen dat Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp samen het theater in gaan.

In het Algemeen Dagblad bevestigt een woordvoerder van Talpa dat er plannen zijn voor Vandaag Inside-theateroptredens. ‘Het zijn prille plannen: of het om één avond of een tour gaat is niet bekend.’ Als mogelijke locatie wordt de Ziggo Dome in Amsterdam genoemd, maar verder is er weinig over de plannen bekend.

Johan Derksen heeft overigens al gemeld dat hij helemaal geen zin heeft in theateroptredens: ‘Ik ben geen clowntje. We gaan toch niet elke avond een trucje opvoeren?’ Op basis van alle eerdere ontkenningen van Johan Derksen, lijkt het theateroptreden er dus wel te komen.

Wanneer kan Vandaag Inside het theater in?

Het is wel even afwachten wanneer Genee, Derksen en Van der Gijp tijd hebben voor een theatershow. Momenteel zijn ze vijf dagen per week op televisie, en tijdens het WK voetbal in Qatar zelfs zeven dagen per week! Volgens Talpa is het niet zo dat er tijdens het WK speciale uitzendingen opgenomen worden in een theaterzaal: tijdens de sportzomer van 2021 verhuisde De Oranjezomer regelmatig van thuisbasis, maar dat lijkt dit jaar niet het geval.

Waar Johan, Wilfred en René zich vandáág weer over verbaasden, zie je elke werkdag in Vandaag Inside, rond 21:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.