Nieuwe SBS-voetbaltalkshow met Wilfred Genee heet Veronica Offside

Door Alie Sierkstra
Wilfred Genee
© W.RUTTEN

We weten hoe de nieuwe voetbaltalkshow van Wilfred Genee gaat heten: Veronica Offside. En ja, dat is natuurlijk een verwijzing naar Veronica Inside! We vertellen je meer over het tv-programma.

Van Veronica Inside naar Veronica Offside

Shownieuws heeft de naam van de nieuwe voetbaltalkshow van Wilfred Genee bekendgemaakt: Veronica Offside. Bij de onthulling werd ook de promovideo getoond. We zien daarin hoe Wilfred via Whatsapp met Andy van der Meijde overlegt over de naam van het praatprogramma. Wilfred deelt een foto van het Veronica Inside-logo, maar die naam is natuurlijk al bezet. Andy komt vervolgens met de naam Veronica Offside.

Met Andy, Wesley en Wim

Veronica Offside staat helemaal in het teken van voetbal. Het programma is vanaf 15 augustus elke maandag- en vrijdagavond te zien op Veronica. Omdat Veronica Offside van 20:30 uur tot 21:30 geprogrammeerd staat, is het semi-live. Wilfred – die straks misschien wel zeven dagen per week te zien is! – moet aansluitend immers weer Vandaag Inside presenteren. Naast Andy zien we ook Wesley Sneijder en Wim Kieft langskomen als vaste tafelgasten. Daarnaast zullen diverse 'prominente stamgasten' afwisselend aanschuiven. Wie dat zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt.

'Een gezellige voetbalkantine'

Shownieuws laat weten dat Veronica Offside moet aanvoelen als “een gezellige voetbalkantine, met amateurclubs in tenue in het publiek en een biertje op tafel”. De sfeer moet luchtig blijven en er moet ruimte zijn voor een grap. Toch is het niet alleen lachen, gieren en brullen: “Maar als het om voetbal gaat, is de toon natuurlijk bloedserieus.

Veronica Offside zie je vanaf 15 augustus elke maandag en vrijdag om 20:30 uur op Veronica. Voor nu nog even terugblikken op het eerste seizoen van Vandaag Inside? Dit zijn de meest controversiële momenten uit het programma.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.