WIDM Wie is de Mol? kandidaten

Veronica Superguide logo
WIDM Wie is de Mol? kandidaten

Wie Is De Mol populairder dan ooit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na zeventien seizoenen Wie Is De Mol vroeg je je af of de rek er misschien een beetje uit was. Niets is minder waar. De achttiende reeks van het spannende spelprogramma is het best bekeken seizoen ooit!

Volgens Stichting Kijkonderzoek keken er dit jaar gemiddeld 2,6 miljoen mensen naar Wie Is De Mol, en zelfs 3,2 miljoen naar de finale. Hiermee is het record, dat vorig jaar gevestigd werd, van de baan. Wie Is De Mol Lijkt dus populairder dan ooit, en groeit nog steeds!

Ik zie, ik zie

Gemiddeld keken er dit seizoen 100.000 mensen méér naar Wie Is De Mol dan naar de vorige reeks. Volgens Stichting Kijkcijferonderzoek valt het verschil nog hoger uit omdat de ‘uitgestelde kijkcijfers’ nog niet zijn meegenomen. Hoewel die volgende week pas bekend worden gemaakt, is het afgelopen seizoen nu al beter bekeken.

De Finale

Alledrie de overgebleven kandidaten waren verdacht, maar uiteindelijk bleek Jan Versteegh de enige échte Mol. 

Tot groot genoegen van winnaar Ruben Hein, die van de spanning niet meer wist wat onder of boven was!

Ron was niet de Mol

Er is op de zaterdagavond ook weinig leukers te zien dan klungelende, samenzwerende en gillende BN’ers. Het achttiende seizoen was wat dat betreft ook erg sterk: van de verwarrende opening tot het zinderende slotstuk. En... alles er tussenin

En die arme, arme Ron...

Lees verder