Gemist: Wie Is De Mol 2018 begint meteen in sneltreinvaart!

Veronica Superguide logo
Gemist: Wie Is De Mol 2018 begint meteen in sneltreinvaart!

Gemist: Wie Is De Mol 2018 begint meteen in sneltreinvaart!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Negen kandidaten willen geld verdienen, één Mol probeert de boel te vernachelen. Wie Is De Mol líjkt een simpel programma, maar door alle misleiding en driedubbele bodems is het elk jaar weer een tv-hoogtepunt. Het achttiende seizoen begon gisteravond met een knaller! *Lichte spoilers*

Surprise!

Normaal gesproken bouwt de spanning in Wie Is De Mol langzaam op, maar dit seizoen is het meteen raak! De kandidaten dachten dat ze allemaal in hetzelfde land zaten, maar dat bleek even tegen te vallen!

De tien kandidaten waren opgesplitst in teams van twee, en liepen rond in Moldavië(!), Azerbeidjan, Rusland, Kazachstan en Armenië. Shocker!

De eerste opdracht begon meteen al niet zo lekker. Het was ook allemaal wel een beetje verwarrend!

Een belangrijk onderdeel van Wie Is De Mol zijn de hints die zich búiten het spel bevinden. Verdachte woorden, fotootjes, muziek… Het kunnen allemaal aanwijzingen zijn dat een bepaalde kandidaat De Mol is. Of deelnemers zijn juist expres verdacht gemaakt, om de kijkers op het verkeerde been te zetten.

De meeste theorieën bestaan echter alleen in het hoofd van de fanatieke mollenfluisteraars... Of... toch?

Aan het eind van de aflevering moest één van de kandidaten natuurlijk vertrekken. Het is een treurig moment, want diegene is al weg voor het spel goed en wel begonnen is. Hoewel… het viel veel kijkers op dat presentator Art Rooijakkers niet bij de executie aanwezig was. Telt de uitslag dan eigenlijk wel?

Als het goed is ontmoeten de kandidaten elkaar binnenkort in Georgië; dan gaat het nieuwe seizoen pas écht van start! Wat voor verrassingen heeft Wie Is De Mol nog voor ons in petto?

De hele aflevering van Wie Is De Mol kijk je terug bij Uitzending Gemist.

Wie Is de Mol is de komende weken op zaterdagavond te zien op NPO1. Aansluitend begint op NPO3 Moltalk, waarin de aflevering meteen geanalyseerd wordt door Margriet van der Linden en Chris Zegers.

Lees verder