Jan Versteegh is de mol en Nederland kan het bijna niet geloven!

Veronica Superguide logo
Jan Versteegh is de mol en Nederland kan het bijna niet geloven!

Jan Versteegh is de mol en Nederland kan het bijna niet geloven!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisterenavond zagen meer dan 3 miljoen (!) mensen hoe de mol boven de grond kwam. Jan Versteegh bleek de grote saboteur van het 18e seizoen van Wie Is De Mol? En wat voor één! Alléén kandidaat Ruben Hein vulde dit jaar de naam van Jan in tijdens de testen, terwijl de mol in kwestie zich echt niet heeft ingehouden.

"Ik heb het een beetje brutaal proberen te spelen. En hoe verder ik ging, steeds weer dacht ik: hebben ze het nog niet door?! Dan ging ik nóg maar een stapje verder!" Vertelde Jan in de finale van WIDM.

Hoe dan?!

Kandidaat Simone Weimans kon het bijna niet geloven en vindt Jan de beste mol ooit: "Kijkers en kandidaten zijn keihard bespeeld. Continu was hij bezig anderen verdacht te maken terwijl hij zich voordeed als bloedfanatieke kandidaat." En twitterend Nederland was net zo onder de indruk.

Molacties & hints

Inderdaad: wát een fantastische mol was Jan. Recht onder de neus van de kandidaten voerde hij zijn rol als mol perfect uit. En ook al werden zijn molacties zorgvuldig geheim gehouden door de programmamakers: er waren ook hints die alleen door kijkers ontdekt konden worden. Bekijk hieronder nogmaals Jans molacties en check hier de verborgen aanwijzingen. 

Lees verder