Petitie voor Ron Boszhard in het leven geroepen

Veronica Superguide logo
Petitie voor Ron Boszhard in het leven geroepen

Petitie voor Ron Boszhard in het leven geroepen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ron Boszhard is overduidelijk niet de enige die met een teleurgesteld gevoel terugkijkt op zijn Wie is de Mol-avontuur.

Goud

Diehard molloten hadden afgelopen week weer eens goud in handen met hun diepgravend beeldonderzoek. Ron Boszhard, die op een behoorlijk pijnlijke manier als eerste moest vertrekken zonder de groep ooit ontmoet te hebben, zou terugkomen in het spel. Het bewijs was het introfilmpje van dit seizoen; Ron staat voor een achtergrondje dat verdacht veel weg heeft van het straatbeeld van Tbilisi.

Ron

En ding ding ding: terwijl de groep nietsvermoedend werkte aan de tweede opdracht (een ogenschijnlijk simpele stoelendans in een volle theaterzaal) dook Ron plotseling op in het publiek. Wie hem een tweede kans gunde, ging naast hem op het pluche zitten en kreeg er als extraatje info over de executie-opdracht bij. Maar in dat geval zou presentator Art Rooijakkers geen cent uitkeren.

Puppy-ogen

Tien hele lange minuten deed Ron werkelijk alles om zijn voormalige medekandidaten te overtuigen, terwijl zijn lieve puppy-ogen steeds meer op modus wanhopig gingen staan.

Maar het spel lijkt dit seizoen harder dan ooit te worden gespeeld. Hoewel sommigen het zichtbaar moeilijk hadden, verroerde niemand een vin. Arme Ron kon het wel schudden. "Ik zag een man op het podium sterven, en ik dacht: dat ben ik", vertelde hij na afloop tegen Art.

Petitie

Veel kijkers thuis konden de dubbele afgang van Ron óók niet aan en besloten vandaag een petitie voor de Mol-kandidaat in het leven te roepen. Met als uiteindelijke doel om Ron Boszhard in 2019 wederom mee te laten doen als kandidaat, omdat ie in deze reeks geen eerlijke kans verdiend zou hebben. Lijkt een gevalletje kansloos, maar 100 handtekeningen in een paar uur is toch een begin.

Lees verder