Locatie Wie is de Mol? 2020 bekend!

Veronica Superguide logo
Locatie Wie is de Mol? 2020 bekend!

Locatie Wie is de Mol? 2020 bekend!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Molloten hielden al dagenlang de Instagram van Wie Is De Mol? in de gaten, omdat deze aftelde naar een grote onthulling! Vandaag was het zover: we zagen de eerste beelden van het speciale jubileumseizoen én het is overduidelijk waar de show zich afspeelt.

Zodra de Fiat 500’jes door het beeld snorren weet je meteen: dit is Italië! De omgeving van Florence om precies te zijn. Het nieuwe seizoen van WIDM heeft als titel 'Renaissance': toepasselijk, want deze bloeiperiode op cultureel en wetenschappelijk gebied begon in deze schitterende stad.

Het heeft er alle schijn van dat de kandidaten oud-deelnemers van Wie Is De Mol? zijn, maar officieel is er nog niets over bekendgemaakt. Door het filmpje krijgen we het idee dat het ook een seizoen zou kunnen zijn waarin… oud-mollen het tegen elkaar opnemen!

Wie is de Mol? 2020

In het korte filmpje horen we Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol, die allemaal de mol speelden in de populaire show. Dit… hoeft niets te betekenen, maar het is wel toevallig! Speelt iemand die de mol is wel écht mee in Wie Is De Mol? De ondertitel ‘Renaissance’ is wat dat betreft ook interessant: worden de mollen ‘herboren’ als kandidaat?

Aanvankelijk dachten we dat het nieuwe Wie Is De Mol?-seizoen zou draaien om deelnemers die heel snel afvielen. Hoopten, moeten we zeggen, want af en toe huilen we nog steeds bittere tranen om Ron Boszhard

We hopen dat AVROTROS snel met de kandidatenlijst komt, want de spanning is nú al om te snijden! En dat terwijl het speciale jubileumseizoen pas op 5 september te zien is op NPO1!

Lees verder