Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Speculeren over kandidaten nieuw allstar-seizoen Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De Telegraaf heeft zich gebogen over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Het dagblad denkt dat het extra seizoen een allstar-seizoen wordt, waaraan de leukste kandidaten van de afgelopen WIDM-seizoenen meedoen. We zetten de genoemde kandidaten voor je op een rijtje.

Zijn dit de nieuwe Wie is de Mol?-kandidaten?

Het zou zomaar kunnen dat de eerste kandidaten van het extra seizoen van Wie is de Mol? bekend zijn. Volgens de Telegraaf zijn dit de allstars die aan het nieuwe, extra seizoen meedoen:

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager (oftewel: NikkieTutorials) is mogelijk de eerste kandidaat voor het allstar-seizoen van WIDM. De speculaties worden gebaseerd op een Instagram-foto van regisseur Rick McCullough. Hij plaatste een foto, waarop hij samen met Nikkie poseert. Daarbij draagt hij dezelfde jas als op een foto met presentator Rik van de Westelaken. Ook lijkt de setting enorm overeen te komen. Extra verdacht is het feit dat de foto met Nikkie inmiddels verwijderd is...

Diederik Jekel

De volgende kandidaat die mogelijk meedoet aan het extra seizoen van Wie is de Mol? is Diederik Jekel. Daarvoor zijn twee aanwijzingen: Diederik heeft in de periode dat de opnames plaatsvonden – namelijk van 31 oktober tot 17 november – maar één, enkele foto op social media geplaatst. Daarnaast blijken Diederik en Nikkie elkaar pas sinds kort op Instagram te volgen.

Gijs Staverman

Gijs Staverman liet de wereld weten dat hij tijdens de opnameperiode op een roadtrip was met zijn familie. En dat is volgens Telegraaf-redacteur Max van den Broek nou juist het meeste gebruikte excuus van WIDM-kandidaten om hun afwezigheid naar de buitenwereld te verklaren…

Ron Boszhard

En dan de laatste WIDM-kandidaat: Ron Boszhard! We weten zeker dat heel veel mensen Ron in ieder geval graag nog een kans zouden geven in het allstar-seizoen van het tv-programma. Helaas blijft het voor nu nog enkel bij speculeren… Hopelijk komt AVROTROS snel met het verlossende antwoord!

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf september te zien bij AVROTROS. Tot die tijd wijzen we je graag op deze twee toplijsten, waarin we nagaan hoe het nu met de oud-mollen gaat en de beste mollen in de geschiedenis voor je op een rijtje zetten.

Lees verder