Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Hoe is het nu met de oud-mollen van Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ga er maar even goed voor zitten! In dit toplijstje vertellen we je namelijk wat alle oud-mollen van Wie is de Mol? (WIDM) nu uitspoken. Of nou ja, alle oud-mollen sinds het spel gespeeld wordt met BN'ers. Dat zijn namelijk alsnog 15 oud-mollen om door te lichten!

Yvon Jaspers (2005; seizoen 5)

Sinds seizoen 5 wordt Wie is de Mol? met tien bekende Nederlanders gespeeld. In het eerste seizoen van WIDM met BN'ers bleek Yvon Jaspers de mol. Het voelt lang geleden... Dat kan echter ook komen omdat Yvon Jaspers inmiddels natuurlijk vooral bekend is van Boer Zoekt Vrouw én het overtreden van de mediawet...

Milouska Meulens (2006; seizoen 6)

Milouska Meulens is een Nederlandse tv-presentatrice. Misschien heb je haar wel eens voorbij zien komen als presentatrice van het NOS Journaal. Ook is ze onderdeel van een aantal hele fijne natuurprogramma's op de NPO, zoals Vroege Vogels en Groen Licht.

Milouska Meulens mol WIDM

Inge Ipenburg (2007; seizoen 7)

Het verbaasde ons niets dat dé bitch uit Goede Tijden, Slechte Tijden de perfecte mol bleek. Inge Ipenburg kwam door de jaren heen regelmatig terug naar Meerdijk. Daarnaast doet deze oud WIDM-deelnemer echter nog veel meer! We noemen bijvoorbeeld Celblok H en Westenwind.

Dennis Weening (2008; seizoen 8)

Na een hele lange poos dienst te hebben gedaan als presentator van Expeditie Robinson werd Dennis Weening in 2018 aan de kant gezet. Gelukkig zat de presentator niet lang zonder werk! Zo is hij binnenkort bijvoorbeeld te zien in Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters.

Jon van Eerd (2009; seizoen 9)

De mol van seizoen 9 van Wie is de Mol? wist vorig jaar de John Kraaijkamp Musical Award te winnen voor het script van The Addams Family. Een ander recent project van deze alleskunner vind je hieronder. Jep, Jon van Eerd is oprecht van alle markten thuis!

Kim Pieters (2010; seizoen 10)

Meiden van de Herengracht, Suspects en Zomer in Zeeland; zomaar wat van de meest recente klussen van Kim Pieters. De actrice is en blijft bij het grote publiek waarschijnlijk echter vooral bekend als Claire Simons uit de soap Onderweg naar morgen.

Patrick Stoof (2011; seizoen 11)

Patrick Stoof duikt de afgelopen jaren af en toe op in Toren C en Smeris. Andere recente projecten waar de Wie is de Mol?-deelnemer in te zien is geweest, zijn bijvoorbeeld Zuidas en Zomer in Zeeland. Jawel, gezellig samen met die andere hierboven genoemde oud-mol Kim Pieters!

Anne-Marie Jung (2012; seizoen 12)

Anne-Marie Jung is actrice én zangeres. Zodoende zal het je niet verbazen dat ze ook wel eens wat stemmenwerk doet, zoals bijvoorbeeld voor Incredibles 2. Ook leuk: Anne-Marie Jung was de Leading Lady in Ja hoor... daar is ie weer!, de theatershow van André van Duin.

Anne-Marie Jung

Kees Tol (2013; seizoen 13)

Jij dacht dat Kees Tol voornamelijk de woonprogramma's van Vtwonen presenteerde? Deze oud-mol doet nog veel meer! Zo zoekt hij regelmatig Nick & Simon op voor een aantal muzikale programma's als The Dream.

Susan Visser (2014; seizoen 14)

De mol in seizoen 14 van Wie is de Mol? was Susan Visser. Smeris. Als de dijken breken, Centraal Medisch Centrum; de actrice is met zeer grote regelmaat te zien in Nederlandse series. Ze draait haar hand echter ook niet om voor een film!

Margriet van der Linden (2015; seizoen 15)

Margriet van der Linden had het blijkbaar zo naar zin in WIDM  dat ze ook de presentatie van de nabeschouwing Moltalk op zich nam. Inmiddels heeft dat programma echter een nieuw presentatieduo... Maar goed, misschien wordt praatprogramma M. weer van stal gehaald, nu DWDD zijn laatste uitzending nadert!

Margriet van der Linden

Klaas van Kruistum (2016; seizoen 16)

Klaas van Kruistum houdt zich tegenwoordig voornamelijk bezig met het presenteren van kinderprogramma's als Zapplive en Klaas kan alles. Ook hielp de oud-mol jongeren om met hun coming-out in het tv-programma Uit De Kast.

Thomas Cammaert (2017; seizoen 17)

Zoals zijn naam al enigszins doet vermoeden is Thomas Cammaert oorspronkelijk afkomstig uit Vlaanderen. Dat weerhoudt de acteur er echter gelukkig niet van om mee te spelen in allerlei Nederlandse producties. P.S. De Vlaamse De Mol is inmiddels ook gestart én enorm de moeite waard!

Jan Versteegh (2018; seizoen 18)

In 2018 bleek niemand minder dan Jan Versteegh de mol te zijn! Na het onthullen van al zijn acties werd hij al snel een van onze favoriete mollen ooit. Inmiddels is Jan in rustiger vaarwater beland. Hij mag namelijk dagelijks Lingo presenteren.

Jan Versteegh Lingo

Merel Westrik (2019; seizoen 19)

Merel Westrik wist vorig jaar maar liefst 3,5 miljoen mensen aan hun tv te kluisteren. Zoveel mensen keken er naar de ontknoping van Wie is de Mol? 2019. En dat zijn helaas aantallen waar ze met haar programma Ladies Night alleen nog maar van kan dromen...

Inmiddels mogen we natuurlijk nog een mol aan dit toplijstje met oud-mollen toevoegen... Wie de mol was in Wie is de Mol? 2020 lees je hier!

Lees verder