Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol?

Extra jubileumseizoen Wie is de Mol? is al opgenomen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijdens de grote finale van Wie is de Mol?, waarin bekend werd dat de hoeddragende Rob de boel saboteerde, kwam ook het grote nieuws naar buiten van een extra seizoen. AVROTROS laat nu weten dat alle afleveringen van het jubileumseizoen al opgenomen zijn. Yes! 

Een 21ste seizoen 

De Molloten voelden een plottwist al aankomen tijdens de finale van Wie is de Mol? Maar de aankondiging van een éxtra seizoen, dat had niemand verwacht! Of de afleveringen wel op tijd af zouden zijn, helemaal met alle coronamaatregelen die nu gelden, was nog maar de vraag. Gelukkig haalt de AVROTROS ons uit de spanning. Het extra seizoen is al af!

Een seizoen met oud-Mollen?

De Molloten zijn al druk bezig met waar ze goed in zijn: speculeren. Doen alle oud-Mollen mee in het jubileumseizoen? Of komen de vroege afvallers allemaal terug? Maakt Ron Boszhard dan éindelijk een comeback!? AVROTROS houdt de lippen stijf op elkaar.

Hoe zit het dan met het seizoen van volgend jaar?

De afleveringen van het normale seizoen worden altijd rond mei/juni opgenomen. Of dat nog door kan gaan is afwachten, de AVROTROS kijkt het verloop van het virus aan. Of een gelukkige Molloot mee op reis kan met de Wie is de Mol? prijsvraag, is ook nog onduidelijk. 

Ondertussen hoef je niet in een donker gat te vallen nu Wie is de Mol? voorbij is, de Vlaamse versie De Mol is namelijk in volle gang!

Lees verder