Charlotte Nijs

Veronica Superguide logo
Charlotte Nijs

WIDM: verklapt Charlotte hier in het Tsjechisch dat ze de Mol is?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Veruit de meeste Wie is de Mol?-appspelers (op dit moment 31%) denken dat Charlotte Nijs dit seizoen de Mol is. Niet gek: we hebben een lekker vergezochte taalhint gevonden die dat ondersteunt en die laat geen twijfel mogelijk!

Wel natuurlijk, het sarcasme druipt van onze letters af. Maar dat is natuurlijk het leuke aan WIDM: sommige op het oog vergezochte hints, kunnen later toch zomaar correct blijken. We hadden voor Marije Knevel al zo'n juicy taalhint te pakken en nu hebben Molloten er ook weer een bij Charlotte ontdekt.

De nieuwe Harry Potter-serie!

In het Tsjechisch

Telegraaf-Molloot Max van den Broek wijst ons op het antwoord dat Charlotte gaf toen Rik bij de 'veiling'-opdracht - geld bieden voor een grotere kans op een vrijstelling - vroeg of ze denkt te weten wie de Mol is. "Ja", antwoordde Charlotte. Nou, wat is er dan aan de hand, horen we je denken. Dat is simpel. De kandidaten bevinden zich natuurlijk in Tsjechië. Als je 'ja' vertaalt naar het Tsjechisch, komt er 'ik' uit. Oftewel: Charlotte bevestigt hiermee dat ze de Mol is! 

Nog een hint!

Ja, we know, lekker vergezocht. Maar uit dit gesprekje kun je nóg een hint halen. Zo zitten er precies 3 seconden van stilte tussen Riks vraag en Charlotte's antwoord. En de aflevering heet 'tot drie tellen'. Kijk, zo komen we nog eens ergens. Nu weet je ook weer op wie je je punten kan zetten zodat je lekker kan scoren in onze Wie is de Mol?-Poule!

Meer aanwijzingen nodig? Check vooral ons ultieme Wie is de Mol?-hints-overzicht!

Lees verder