WIDM - Mol verstopte zich op de wc: ‘Doodsbang!’

De Mol maakte het de kandidaten van Wie is de Mol? 2023 niet makkelijk, maar de saboteur had stiekem een hulplijn! Terwijl de deelnemers lagen te slapen zat de Mol met een telefoon… op de wc!

De finale van Wie is de Mol 2023

Niets missen? Check hier onze Wie is de Mol?-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer.

Let op: dit verhaal bevat enorme spoilers voor Wie is de Mol? 2023!

Jurre Geluk werd zaterdagavond ontmaskerd als de Mol, en Daniël Verlaan was de enige speler die de saboteur wist te ontmaskeren. Kijkers zagen Jurre opzichtig mollen maar voor de kandidaten in Zuid-Afrika waren zijn (vele) mollen-acties een stuk moeilijker te doorgronden.

Appen tijdens het crappen

Tegen het Algemeen Dagblad vertelt Jurre dat hij de rol van de Mol ontzettend moeilijk vond, maar dat hij óók hulp kreeg. Als zijn kamergenoot ’s avonds lekker lag te slapen, ging Jurre uitgebreid naar het toilet. Daar appte hij met zijn verloofde om alvast de opdrachten van de volgende dag door te nemen! “Hij was de enige die ik in vertrouwen kon nemen.” Jurre had hiervoor zelfs een tweede telefoon meegenomen die hij angstvallig verborgen hield.

Jurre genoot natuurlijk van zijn rol als verrader, maar inmiddels is hij ook wel blij dat zijn geheim onthuld is. “Ik was elke dag bang om betrapt te worden. Nu iedereen weet dat ik de Mol ben voel ik me 30 kilo lichter.”