WIDM: Alle Molacties van Jurre op een rij

De Mol is bekend! Jurre Geluk was dit jaar de Mol in Wie is de Mol? (WIDM). Hoe heeft hij ervoor gezorgd dat de pot zo laag mogelijk bleef? Dit zijn alle Molacties van Jurre op een rij.

Niets missen? Volg al het laatste WIDM-nieuws op onze overzichtspagina!

jurre geluk wie is de mol widm 2023

Jurre Geluk was dit jaar de Mol in Wie is de Mol? (WIDM). Ranomi Kromowidjojo was de verliezend finalist. En dat betekent dat Daniël Verlaan de winnaar is. Hij ging naar huis met 11.650 euro. Jurre heeft zijn rol als Mol dus behoorlijk goed gespeeld. Hoe hij dat deed? Met een aantal geweldige Molacties!

Molacties

Jurre zong met opzet vals tijdens de kooropdacht, koos zoveel mogelijk voor Jokers, en liet zichzelf met opzet in de val lopen in de doolhof; het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele Molacties van Jurre. Ook drukte hij bijvoorbeeld te pas en te onpas de porto in, en gaf hij de verkeerde morsecode door. Benieuwd naar meer? Bekijk het 38 minuten durende filmpje met alle Molacties van Jurre hieronder!

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Wie is de Mol? Nog even nagenieten? Dit zijn de meest gewaagde Mol-acties uit de geschiedenis van WIDM. De acties van Jurre zouden daar ook zeker goed tussen passen!