De Mol is bekend: deze BN'er was de Mol in WIDM 2023

Jurre Geluk, Daniël Verlaan of toch Ranomi Kromowidjojo? We vertellen je wie dit jaar de Mol was in Wie is de Mol? Ook hebben we natuurlijk de winnaar en de verliezend finalist voor je!

Niets missen? Volg al het laatste WIDM-nieuws op onze overzichtspagina!

Jurre Geluk Daniël Verlaan Ranomi Kromowidjojo Wie is de Mol? WIDM finale

Vanavond moest de Mol in Wie is de Mol? (WIDM) 2023 zich bekend maken. We zullen je niet langer in spanning houden: Jurre Geluk was de Mol! Ook de winnaar en de verliezend finalist zijn duidelijk. Daniël Verlaan is de winnaar, en dat betekent dat Ranomi Kromowidjojo de verliezend finalist is.

Wat een seizoen!

Presentator Rik van de Westelaken vond het een bijzonder goed gelukt seizoen. Dat zijn we volledig met hem eens. Jurre heeft zijn rol met verve gespeeld, zo ging Daniël met ‘slechts’ een slordige 11.000 euro naar huis. En dat terwijl Jurre in eerste instantie heel verbaasd was dat hij gekozen werd als Mol! Ook zat het WIDM-seizoen bomvol knotsgekke wendingen en bijzondere opdrachten.

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Wie is de Mol? Nog even nagenieten? Dit zijn de meest gewaagde Mol-acties uit de geschiedenis van WIDM. En ja, de acties van Jurre zouden daar ook zeker goed tussen passen!