Anouk, Jeanette en Esther in de finale van Heel Holland Bakt op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk, Jeanette en Esther in de finale van Heel Holland Bakt op NPO 1

Heel Holland Bakt-kijkers klagen over finale: ‘weinig spektakel!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren mochten bak-koninginnen Esther, Anouk en Jeanette het 'uitvechten' in de grote finale van Heel Holland Bakt op NPO 1. Veel zure kijkers waren echter niet zo onder de indruk van het grote 'spektakelstuk'. Hun commentaar was net zo taai als koekjes die per ongeluk al een halfjaar in dezelfde trommel creperen!

Anouk, Jeanette of Esther; wie kronen Janny en Robèrt als 'Thuisbakker van het Jaar'? Het werd - tot verrassing van bijna niemand - Anouk! De gedoodverfde winnares voegt zich bij dit indrukwekkende rijtje oud-winnaars.

Zuur!

Anouk kwam er nog redelijk goed vanaf in het meedogenloze twitter-commentaar van de avond. Ze maakte een indrukwekkende 'boekenkast'. Esther en Jeanette kregen wat meer kritiek op hun 'taartrollen'. Laten we zeggen dat niet iedereen deze 'simpele' techniek finale-waardig vond...Benieuwd naar de baksels? Kijk de finale hier terug!

1,5 meter lang

Toch moeten we misschien de jury even streng aankijken. Want een taart van 1,5 meter bakken - in een klein oventje - wás al moeilijk, en dan krijgen ze ook 'maar' iets meer dan drie uurtjes. Velen vonden daarom dat de dames wat meer tijd verdienden voor hun allerlaatste HHB-creaties ooit!

André van Duin

Gelukkig kwam er niet alléén maar zurigheid naar boven borrelen bij twitterend Nederland. Er klonk ook lof voor presentator André van Duin. Hij zorgde het hele seizoen weer voor een big smile bij half Nederland en dat terwijl zijn man Martin Elferink ernstig ziek was. Zoals we allemaal weten is zijn man inmiddels overleden.

Lees verder