Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Voorverwarmen: Heel Holland kijkt uit naar finale Heel Holland Bakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De laatste acht weken leefde heel Holland mee met de kandidaten van Heel Holland Bakt. Maar vanavond bereikt de spanning van deze culinaire competitie pas echt de baktemperatuur! Dan strijden Anouk, Jeanette en Esther namelijk om de titel ‘Thuisbakker van het Jaar’. Wij zetten ons geld voorlopig op Anouk. Zij ging dit seizoen tenslotte al drie keer met de titel ‘Meesterbakker’ aan de haal. Op Instagram deelde Omroep Max alvast een voorproeverij van de finale!

Kubus

Voordat een van hen zich de winnaar van Heel Holland Bakt 2020 mag noemen, moeten Anouk, Esther en Jeanette voor de signatuuropdracht een eetbare Rubiks kubus produceren. Voor de technische opdracht moeten de finalisten aan de bak met een surprisedessert, bestaande uit een gebakje dat verstopt is in een chocoladebol. Tot slot moet het drietal een taart bakken van maar liefst anderhalve meter hoog. Dat zou genoeg moeten zijn om de aanwezige familie, fans en vrienden van lunch te voorzien!

Kandidaten gezocht

En mocht je het nou leuk vinden om ook mee te doen: Omroep MAX is al op zoek naar kandidaten voor het volgende seizoen. Tot die tijd kunnen we met onze sugar rush terecht bij de aangekondigde Junior-editie van Heel Holland Bakt!

De finale van Heel Holland Bakt is vanavond om 20.20 uur te zien op NPO 1.

Lees verder