André van Duin en Janny van der Heijden in Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin en Janny van der Heijden in Heel Holland Bakt

Er komt een kinderversie van Heel Holland Bakt!

|
|

Laatste update:

Omroep MAX-baas Jan Slagter krijgt er waarschijnlijk wéér een kijkcijferkanon bij! Hij werkt namelijk aan en kinderversie van het mega-populaire Heel Holland Bakt.

Dat maakte hij gisteren zelf bekend in RTL Boulevard. Wanneer we deze mini-chefs mogen aanschouwen, is nog niet bekend. Wel weten we dat deze Heel Holland Bakt-spin-off niet op NPO 1 komt. In plaats daarvan mag NPO 3 Heel Holland Bakt junior uitzenden.

Koken met kids

In het land van kook-tv is het al lang geen geheim meer dat kids ook succesvol kunnen zijn. Zo zien we in MasterChef Junior al jaren hoe sommige kids chefkoks met gemak in de pan hakken. En eerder zond Zapp bijvoorbeeld de CupCakeCup uit, waarin onder meer HHB-jurylid Robèrt van Beckhoven de junior-baksels mocht proeven. 

Heel Holland Bakt

We weten verder helaas vrij weinig over dit nieuwe programma. Komt André van Duin terug als presentator? Gaan de uiterst strenge juryleden Janny van der Heijden en Robèrt ook deze kids keihard afbranden? We hopen van niet. Die arme junior-meesterbakkertjes in spe weten niet wat ze te wachten staat! Nou, gelukkig kunnen ze na afloop wel lekker zelf hun creaties oppeuzelen! Dat mogen de volwassenen ook.

Finale

Eerst nog tijd voor de reguliere editie. De overgebleven bak-koninginnen Esther, Anouk en Jeanette nemen het aankomende zondag vanaf 20:25 tegen elkaar op in de grote finale van Heel Holland Bakt op NPO 1!  

Lees verder