Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert, Janny en André in Heel Holland Bakt

Gemist: Finalisten Heel Holland Bakt bekend

|
|

Laatste update:

Gisteravond streden Esther, Pauline, Anouk en Jeanette voor een plek in de finale van Heel Holland Bakt. Een van hen zou namelijk aan het eind van de rit afvallen!

High Tea

Om de achttiende huwelijksdag van koning Willem-Alexander en koningin Máxima te vieren, had de halve finale van Heel Holland Bakt een koninklijk tintje. Om een plek in de finale te halen, moesten de vier overgebleven kandidaten een oranjetaart, hartcroissants en hapjes voor een high tea maken. De creaties van Pauline maakten de minste indruk en zij moest het veld ruimen. Anouk werd voor de derde keer dit seizoen uitgeroepen tot ‘meesterbakker’. Zij lijkt dan ook nu al favoriet voor de titel ‘Thuisbakker van het Jaar’!

Voetbal

Met een duizelingwekkende 3.242.000 kijkers was Heel Holland Bakt met afstand het populairste programma van de zondagavond. De Top 10 wordt verder gedomineerd door voetbal, met Studio Sport Eredivisie (1.936.000 kijkers) en Studio Voetbal (859.000 kijkers). FOX Sports profiteerde ook van de voetbalkoorts met hun live-verslag van de topper tussen Ajax en PSV. Met niet minder dan 1.276.000 kijkers goed voor een vijfde plek in de ranglijst!

De halve finale van Heel Holland Bakt is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder