Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss herenigd in video The Matrix 4

Door Redactie
Keanu Reeves in The Matrix uit 1999

De opnames van The Matrix 4 zijn momenteel in volle gang. Over het verhaal is nog weinig bekend, maar wel staat vast dat Neo (Keanu Reeves) en Trinity (Carrie-Anne Moss) opnieuw de krachten zullen bundelen. Best bijzonder, gezien het in The Matrix Revolutions nu ook weer niet zo heel goed afliep met het stoere liefje van Neo. Hoe dan ook, dit weekend verscheen een korte setvideo op Twitter waarin Reeves en Moss een rondje rijden op de motor. In dit tempo ziet er nog niet heel spectaculair uit, maar daar zal in de bioscoop ongetwijfeld verandering in komen!

Stunts

Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss mogen dan wel terugkeren in The Matrix 4, dat geldt niet voor Laurence Fishburne (Morpheus) en Hugo Weaving (Agent Smith). Achter de camera staat dan wel weer een oude bekende: Lana Wachowski, die samen met haar zus Lilly ook tekende voor de eerste drie delen. Oh ja, en natuurlijk mogen de halsbrekende stunts ook niet ontbreken. Goed nieuws: afgaande op deze opnames verkiezen de makers ouderwets stuntwerk boven gelikte CGI!

The Matrix 4 gaat in het voorjaar van 2021 première. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.