Video: Game Of Thrones-sterren blikken terug op acht seizoenen

Veronica Superguide logo
Video: Game Of Thrones-sterren blikken terug op acht seizoenen

Video: Game Of Thrones-sterren blikken terug op acht seizoenen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Op 14 april begint het slotseizoen van een showtje genaamd Game Of Thrones; misschien heb je er wel eens van gehoord. De cast kijkt terug op de afgelopen tien jaar in deze behind the scenes-interviews.

Voor de kijkers is het natuurlijk het eind van een tijdperk, maar dat geldt voor de cast natuurlijk nog stukken erger. Game Of Thrones is een wereldwijd fenomeen, maar we kunnen ons voorstellen dat de hoofdrolspelers ook wel weer eens tijd willen hebben voor andere projecten.

HBO speelt natuurlijk slim in op het naderende slot, met een serie korte interviews. Check deze aflevering van 'The Cast Remembers' maar eens. Let vooral ook even op die jonge koppies van Maisie Williams, Sophie Turner, Kit Harington, Richard Madden en Kit Harington. Zó lang is het al geleden dat Game Of Thrones begon.

Spoilers voor het achtste seizoen zitten er trouwens niet in, dus check de video met een gerust hart.

Slot van Game Of Thrones

Het achtste seizoen van Game Of Thrones begint op 14 april in de Verenigde Staten. Vanaf de 15de kunnen we de eerste aflevering bekijken via Ziggo.

Het laatste seizoen bestaat uit slechts zes afleveringen, die wél langer zijn dan normaal (maar minder lang dan gehoopt). Als je écht niet kunt wachten tot de 15de, dan is er op station Utrecht Centraal een heuse Game Of Thrones-experience.

Lees verder