Game of Thrones-Experience komt naar Utrecht Centraal

Veronica Superguide logo
Game of Thrones-Experience komt naar Utrecht Centraal

Game of Thrones-Experience komt naar Utrecht Centraal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ter promotie van het laatste seizoen van Game of Thrones, dat op 15 april losbarst, komt Ziggo met een tijdelijke tentoonstelling rond deze razend populaire HBO-serie. Deze Game of Thrones Experience zal vanaf 10 april te zien zijn op Utrecht Centraal, en bevat allemaal moois dat voor echte fans niet te missen is.

Een echte Iron Throne

Allerlei kledingstukken die de personages in de serie dragen zullen tentoongesteld worden, en je kunt ook horen hoe de draken uit de serie in het echt klinken. Nee, wij weten ook nog niet wat we ons hier bij moeten voorstellen, maar het stond nou eenmaal zo in het persbericht. Het pronkstuk van de Game of Thrones Experience wordt een heuse 180 kilo zware Iron Throne. Of je ook selfies in deze uit zwaarden gesmede stoel mag nemen? Reken maar van yes! Dat wordt dringen geblazen dus! En als de rij te lang is dan maak je toch gewoon thuis je eigen IJzeren troon?

Wanneer dan?

De Game of Thrones Experience is van woensdag 10 tot en met zondag 21 april te zien op Utrecht Centraal, doordeweeks van 8.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag 13 en 20 april van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 14 en 21 april van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Permanente tentoonstelling in Noord-Ierland

Naast deze pop up-experience komt er ook een permanente tentoonstelling in Noord-Ierland, en niet zo'n beetje ook: de studio's en lokaties waar de nu al legendarische serie is opgenomen worden vanaf begin 2020 opengesteld voor het publiek in een heuse Game of Thrones Studio Tour!

Lees verder