Johan Derksen in Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in Veronica Inside

VI-mannen dubbel om ‘Robinson’ John de Bever

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson begon zondagavond met nieuwe kandidaten én een enorme plottwist. De heren van Veronica Inside lagen dubbel om oud-voetballer/volkszanger John de Bever, die op het eiland niemand kon verstaan.

Johan Derksen meldde dat hij Expeditie Robinson eigenlijk geen leuk programma vindt, maar dat hij tóch keek omdat John er aan meedoet. De Bever komt regelmatig langs in het voetbalprogramma en zijn ontgoocheling na de uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK is onvergetelijk.

“Als je gewoon normale mensen een spelletje laat doen, dan komt er een hele nare kant boven. John de Bever is de enige normale, maar die is doof. Die heeft helemaal niet gehoord wat de opdracht was!”

René van der Gijp had blijkbaar nog nooit gekeken naar Expeditie Robinson, maar nadat hij deze beelden zag was hij meteen om! “Wat goed dit! Is dit op zondag? Ik ga ook kijken.”

Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is elke zondag én donderdag te zien op RTL4, om respectievelijk 20:30 uur en 20:00 uur. Hier vind je een lijst met alle kandidaten en hier de nieuwe groep ‘geheime’ Robinsons.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder