Verschijnt Mulan dít jaar nog gratis op Disney+?

Veronica Superguide logo
Verschijnt Mulan dít jaar nog gratis op Disney+?

Verschijnt Mulan dít jaar nog gratis op Disney+?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het lijkt erop dat Disney’s Mulan vrij snel ‘gratis’ op Disney+ verschijnt! Op de Amerikaanse en Britse sites van Disney+ was kort te lezen dat het Aziatische avontuur dit jaar al beschikbaar wordt om te streamen.

Mulan werd eerder dit jaar een paar keer uitgesteld vanwege het coronavirus, en recent werd bekend dat de film begin september te koop is voor 21,99 euro. Fans waren niet zo blij, want dit bedrag komt bovenop het abonnementsgeld. Begrijpelijk, maar Disney wil natuurlijk heel graag wat terugverdienen op het epos van 200 miljoen dollar!

Volgens de Amerikaanse en Britse Disney+-sites zou Mulan op 4 december alsnog beschikbaar worden voor “alle normale Disney+-abonnees.” Nadat de filmsite Screenrant er snel een plaatje van schoot verdween de datum vrij snel van de Disney-site.

Mulan in december op Disney+?

Het is niet helemaal duidelijk of het om een foutje gaat, en of de datum voor Nederlandse Disney+-gebruikers zou gelden… Zo’n snelle première zou héél goed nieuws zijn voor ons, maar bioscopen zullen bittere tranen wenen als zo’n blockbuster de bioscopen ijskoud overslaat. Als je kijkt hoeveel de filmindustrie en bioscopen al kwijt zijn aan alle corona-ellende, ziet het er niet best uit.

Verschijnt Mulan dít jaar nog gratis op Disney+?

Voor de kijkers is het wél fijn, en als je ziet hoe gul Disney omging met de peperdure musical Hamilton zóú het kunnen kloppen.

Lees verder