Disney+ release Mulan toch ietsje goedkoper!

Door Robin Heerkens
Mulan

Goed nieuws voor iedereen die graag op de centjes let: Disney heeft Mulan, die nu naar Disney+ komt en de bios overslaat, toch ietsje goedkoper gemaakt!

Als je Mulan op de dag van release wil zien, op 4 september en dus niet op 3 september, zoals eerder gezegd, mag je €21,99 aftikken. Eerder stond die prijs nog op $29,99. Als Disney die dollars zou omrekenen naar euro's, heeft dat op het moment van schrijven een waarde van €25,30 - dat scheelt dus toch weer bijna €4!

Mooi meegenomen

We waren er (een beetje cynisch) al vanuit gegaan dat Disney gewoon het dollarteken met het euroteken zou verwisselen, maar dat is niet gebeurd. Wij krijgen dus een eigen, veel goedkoper bedrag. Lekker! Als je Mulan op 4 september wil zien moet je zogenoemde VIP-toegang kopen. Voor €21,99 heb je vanaf dat moment altijd toegang tot Mulan mits je je Disney+-abonnement aanhoudt natuurlijk.

Mulan-remake

In deze live-action Mulan-remake speelt Liu Yifei de rol van Mulan, een jonge vrouw die de plaats van haar vader inneemt in het Chinese leger door zich voor te doen als man, wanneer de natie wordt geconfronteerd met een buitenlandse dreiging. De bekende liedjes uit het origineel hoeven we niet te verwachten, maar daar krijgen we zo te zien wel epische en meeslepende actiescènes voor terug! De eerste reacties druppelden net voor de coronacrisis volledig losbarstte al binnen en die waren toen enorm positief. Dat belooft wat!

Mulan staat vanaf 4 september op Disney!