Yifei Liu als Mulan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yifei Liu als Mulan

Mulan gelijk naar Disney+ tegen betaling

|
|

Laatste update:

De remake van Mulan komt dit jaar sowieso niet meer op het witte doek. De Disney-film slaat de bioscopen over en gaat gelijk naar Disney+ toe als huurfilm. En dan ook nog tegen betaling! Vanaf 3 september kan je met je Disney+ account (en wat extra's) de film bekijken.

Extra betaling

Disney wil dus de film alleen op hun eigen platform beschikbaar stellen, wat natuurlijk logisch is. Maar om Mulan te kijken moet je nog 29,99 dollar extra neertellen. Voor Disney+ betaal je al een maandelijks bedrag, waar deze 30 piek dus bovenop komt. Je huurt Mulan dan voor 48 uur en kan hem zo vaak kijken als je wil.

Na de film meerdere keren te hebben uitgesteld door de coronacrisis, werd Mulan zelfs geschrapt van de bioscoopkalender van dit jaar. Het was te verwachten dat de film alleen voor de Disney+ eigenaars beschikbaar zou komen.

Mulan remake vanaf 3 september op Disney+

Wat hebben we er lang op gewacht zeg. En dan is ie er toch eindelijk. Je moet er wel wat voor over hebben, maar je kan de film zien! Filmmaker Niki Caro blaast het epische oude vertrouwde verhaal van de legendarische krijger nieuw leven in. Met Yifei Liu als Mulan komt het verhaal weer helemaal tot leven. Nog even tot 3 september wachten. 

Lees verder