Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in Veronica Inside

Veronica Inside mogelijk van de buis in maart

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor fans van het voetbalprogramma Veronica Inside. Veronica meldt dat het programma de komende weken mogelijk van de buis verdwijnt!

Deze week werden maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onderdeel daarvan was het verbod op bijeenkomsten van meer dan 100 personen. Om hieraan te voldoen zitten er maar 50 mensen bij de uitzending van vrijdag 13 maart.

De maandag erop, 16 maart, is er wel een uitzending van Veronica Inside; deze duurt niet tot 22:20 uur, maar tot 21:30 uur. Er wordt in het weekend van 14 en 15 maart niet gevoetbald, waardoor de heren Genee, Van der Gijp en Derksen een stuk minder gespreksstof hebben dan normaal. De aflevering van maandag wordt trouwens ook gemaakt zonder publiek erbij.

Het échte probleem is dat nog niet duidelijk is of Veronica Inside daarna verdergaat. Zowat al het voetbal ligt stil in maart, en mogelijk volgen er nog aanvullende maatregelen qua publiek bij de show. Eerder deze week gaf Wilfred Genee al aan dat hij zich tóch niet helemaal kiplekker voelt. En zit Johan Derksen onderhand niet in een risicogroep?

Hoewel het lot van Veronica Inside voorlopig even onduidelijk is, houden de heren de humor erin!

Veronica Inside

Niet iedereen zal een traan laten als Veronica Inside een tijdje van de tv verdwijnt. De heren hebben de neiging om af en toe flink ruzie te zoeken met andere mediafiguren!

Beeld: Talpa/Wessel de Groot

Lees verder