Johan Derksen in Voetbal Inside

Veronica Superguide logo
Johan Derksen in Voetbal Inside

Gemist: Johan Derksen haalt uit naar Jandino in Veronica Inside

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige week werd bekend dat Jandino Asporaat en Hélène Hendriks het sportgala Voetballer van het Jaar presenteren. Niet verrassend hadden de heren van Veronica Inside daar een mening over…

Komiek

Volgende maand zendt Veronica Voetballer van het Jaar uit. De 38e editie van dit sportgala wordt aan elkaar gepraat door Jandino Asporaat en Hélène Hendriks. Maar het nieuws dat de goedlachse komiek de presentatie voor zijn rekening zal nemen, werd niet door iedereen met gejuich ontvangen. Bij Veronica Inside hadden de tafelheren dan ook geen goed woord over voor de beslissing om Jandino in te huren als presentator.

‘Dure auto’s’

Het wordt Jandino vooral kwalijk genomen dat hij niks heeft met sport. “Het is weer zo’n ideetje van iemand die te veel drinkt”, trapte René van der Gijp af. “Het is een beetje de lachende uitvoering van Humberto”, sneerde Johan Derksen naar de ster uit de megapopulaire Bon Bini-films. De besnorde voetbalanalist spaarde daarbij ook zijn werkgever niet. “We zijn ooit voorgesteld aan het directieteam van John de Mol. Daar zitten veertig mensen die in hele dure auto’s reden, maar ik heb er niet één betrapt op een verstandig idee over tv maken”, aldus Derksen.

De Voetballer van het Jaar is op 2 september te zien bij Veronica.

Lees verder