Veronica Inside gaat los op kijkcijferflop 6 Inside: ‘Jan Versteegh is slecht’

Veronica Inside gaat los op kijkcijferflop 6 Inside: ‘Jan Versteegh is slecht’

Johan Derksen en René van der Gijp gingen vrijdagavond in hun eerste Veronica Inside van 2019 ouderwets los. Dit keer zat nota bene 6 Inside in de hoek waar de klappen vielen, een programma van hun eigen zendergroep. Vooral Jan Versteegh moest het ontgelden.

“Je moet het niet laten presenteren door iemand die het niet kan”, begon Van der Gijp. “Hij kan wel presenteren, toch?”, probeerde Wilfred Genee. Nee: Van der Gijp is niet bepaald onder de indruk. “Pleur toch op man!” Derksen: “Albert (Verlinde, red.) ziet hem als zijn knechtje.” 6 Inside begon nog met 378.000 kijkers, maar zakte al snel in de afgrond met een dieptepunt van 134.000 kijkers gisteren.

Het eigen nest bevuilen

John de Mol haalde de afgelopen tijd eens flink de bezem door Hilversum en kocht Wendy van Dijk én Linda de Mol weg bij concurrent RTL. Dat de VI-heren, die hij óók bij RTL wegkaapte, nu zo afgeven op zijn nieuwe paradepaardje, zal ‘ie… niet leuk vinden. Ook DanceSing, een andere groots opgezette nieuwe SBS6-show, scoort niet bepaald goed.

Veronica Inside gaat los op kijkcijferflop 6 Inside: ‘Jan Versteegh is slecht’

Het houdt niet op, niet vanzelf…

Maar: hier lieten de heren het niet bij. Ze gingen nóg een stapje verder. Zo vertelde Derksen dat hij totaal geen verschil ziet met Shownieuws en RTL Boulevard. “Het is de Albert Verlinde-show, zo kun je het beter noemen. Albert Verlinde Inside.” Wordt ongetwijfeld vervolgd...