Johan Derksen in studio Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Johan Derksen in studio Veronica Inside

Gemist: Johan Derksen fileert Art Rooijakkers in Veronica Inside

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren schoven de heren van Veronica Inside weer aan om hun ongezouten mening over hun collega’s te geven. Deze keer richtte het drietal hun pijlen op Art Rooijakkers!

Bedroevend

Gisteravond was de laatste uitzending van Zomer met Art te zien. Gezien de bedroevende kijkcijfers van deze dagelijkse talkshow, zullen niet veel mensen dit programma missen. Dat geldt zeker voor de heren van Veronica Inside. In hun wekelijkse programma hadden ze geen goed woord over voor Zomer met Art. Vooral de presentator waaraan de talkshow zijn dankt moest het ontgelden!

Opvolger

René van der Gijp trapte af met een sneer naar Erica Terpstra, die tafeldame was bij Zomer met Art. Maar het duurde niet lang voordat Rooijakkers op de pijnbank ging. “Wie je er ook bij zet, die Art is niet te redden”, aldus Johan Derksen. “Er is niet zoveel mis met die jongen, maar hij heeft het gewoon niet als gespreksleider.” Blijkbaar zijn ze bij RTL tot dezelfde conclusie gekomen: Art zal komend seizoen de presentatie op zich nemen van de opvolger van Van der Vorst ziet Sterren.

Lees verder