Venom: Let There Be Carnage mogelijk verschoven naar volgend jaar

Door Redactie
Venom

Het wachten op de nieuwe Venom-film heeft al lang geleden plaatsgemaakt voor het wachten tot de film wéér wordt uitgesteld. En het lijkt weer raak: waarschijnlijk wordt de film na Kerst pas de bioscopen in geduwd. 

Uitstel van executie

De film was in Nederland van 24 september naar 21 oktober uitgesteld. Maar volgens Vulture (die zich baseerde op Hollywood-Insiders) zal de filmrelease verschoven worden naar 21 januari. Dat is alleen niet de enige Sony-Marvel-film die dan op planning staat, want Jared Leto’s Morbius zou rond diezelfde periode gelanceerd worden. Kleine plannings error, dus het zou zomaar kunnen dat Morbius ook uitstel krijgt. 

De reden dat de Venom-film wellicht weer wordt verplaatst, is dat de bioscopen in januari waarschijnlijk veiliger de film kunnen vertonen. Dan is het Coronavirus hopelijk afgezwakt en kunnen er meer mensen naar de bioscoop. Dat betekent voor Sony natuurlijk minder geld mislopen. Maar ja, al dat verplaatsen haalt het innerlijke beest in je naar boven! 

Trailer Trash

De eerste trailer van de ziekelijke blockbuster Venom: Let There Be Carnage wekte veel interesse op. De tweede trailer werd een beetje overschaduwd door The Suicide Squad’s release en tijdens de grote film conventie CinemaCon werd diezelfde trailer direct vergeten na de vertoning van de nieuwe Spider-Man trailer. Het lijkt dus nooit echt een goede timing om de film in de spotlight te zetten.

Voor nu weten we dus nog niet zeker of de film verplaatst zal worden naar volgend jaar, maar zodra Sony het bevestigt of ontkent zijn wij erbij om je in te lichten. 

Venom: Let The Be Carnage is waarschijnlijk 21 januari in de bioscoop te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.