Tweede trailer van Venom: Let There Be Carnage onthuld

Door Redactie
Tom Hardy, Venom Let there be Carnage

Zo'n twee maanden geleden onthulden de makers van Venom: Let There Be Carnage de allereerste trailer. Mocht je sindsdien reikhalzend uitkijken naar deze film, heb je geluk. Er volgde namelijk vandaag een tweede! 

"Je bent wat je eet. Feest op de nieuwe trailer."

Psychokillers everywhere

In het vervolg op Venom (2018) keert Tom Hardy terug als Eddie Brock, een journalist die door buitenaardse krachten verandert in Vemon, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Zoals de titel doet vermoeden, neemt hij het in deze film op tegen Carnage (Woody Harrelson). Deze Spidey-schurk bezit dezelfde krachten. Alleen is hij een sadistische seriemoordenaar die niet alleen heerst. Hij krijgt namelijk hulp van zijn net zo gestoorde liefje Shriek.

Bekijk hieronder snel de nieuwste beelden. 

Coronatroubles

Net als bijna alle Hollywood-titels had ook deze megakaskraker in wording te maken met het coronavirus. De film zou in eerste instantie in het najaar van 2020 in première gaan, maar helaas ging dat feestje niet door. Uiteindelijk werd de releasedatum verplaatst naar juni 2021, maar je voelt 'm vast al aankomen: ook dat was onmogelijk. De (Nederlandse) releasedatum staat nu op 16 september. We kunnen alleen maar duimen dat de bioscopen nu niet onverwacht wéér sluiten! 

Venom: Let There Be Carnage draait vanaf 16 september in de bioscoop

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.