Beste Zangers Songfestival editie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beste Zangers Songfestival editie

Vanavond op tv: De Beste Zangers Songfestival special

|
|

Laatste update:

Voor alle Songfestival fans is er een speciale editie van Beste zangers op tv vanavond, helemaal in het teken van het grote muziekfestijn. Het is natuurlijk niet te vergelijken met het echte Eurovisie Songfestival, maar alsnog een prima manier om in de sfeer te blijven! 

Songfestival special

Het Eurovisie Songfestival zou dit jaar dankzij Duncan Laurence in Nederland plaatsvinden, maar de coronacrisis gooit ook hier roet in het etenBeste Zangers probeert de pijn te verlichten met verschillende BN'ers die een speciale connectie hebben met het muziekfestival. Onder andere oud-winnares Lenny Kuhr komt gezellig meezingen samen met andere oud-deelnemers Franklin Brown, Maribelle en René Froger. Maar ook Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge en Emma Heesters komen voorbij. Een goede met muziek gevulde avond dus. De zangers en zangeressen zingen nieuwe versies van bekende Nederlandse Songfestivalliedjes. 

Geen Eurovisie 

Geen festivals, geen zomervakantie, geen nachtclubs en natuurlijk.... geen Eurovisie Songfestival. Het coronavirus verpest alle leuke evenementen die dit jaar op de planning stonden. Gelukkig komt er een vervangende Eurovisie uitzending en is Jeangu Macrooy al bezig met een nieuwe inzending voor volgend jaar. We kunnen natuurlijk altijd nog genieten van zijn lied Grow op YouTube!

De alternatieven 

Behalve deze speciale Beste Zangers aflevering, heeft de organisatie alsnog een tv-uitzending op het programma staan. Europe Shine a Light zet alle deelnemers van dit jaar, op de dag van de finale, in het zonnetje. Het finale alternatief wordt gepresenteerd door de 3 Nederlanders die het originele Songfestival op zich zouden nemen: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit.

Ook komen er twee online shows in het teken van het Songfestival, waar de kandidaten hun liedjes toch ten gehore brengen. Daarmee zijn alle data van het Eurovisie Songfestival gevuld! De organisatie doet er alles aan om de deelnemers en het publiek toch nog een beetje in de sfeer te houden van het grootste muziekfeest van het jaar!

De Beste Zangers Songfestival specialzie je vanavond om 20:30 uur op NPO 1!

Lees verder