Het vijfde seizoen van Better Call Saul heeft een verschijningsdatum!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het vijfde seizoen van Better Call Saul heeft een verschijningsdatum!

Vanaf deze datum kun je seizoen 5 van Better Call Saul kijken!

|
|

Laatste update:

Na de avonturen van Jesse Pinkman in El Camino: A Breaking Bad Movie, gaat Better Call Saul binnenkort weer verder. Na een lange pauze gaat de transformatie van Jimmy McGill in de louche Saul Goodman weer verder, in seizoen vijf!

Het vierde seizoen van Better Call Saul werd in de zomer van 2018 uitgezonden, maar al snel werd duidelijk dat het wachten op seizoen vijf wel even zou duren. Aanvankelijk werd gezegd dat dit was ‘om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden’, maar achteraf speelde het maken van El Camino waarschijnlijk een grote rol.

’s All good, man!

Aan het einde van het vierde seizoen begon Better Call Saul al aardig tegen Breaking Bad aan te schuren, maar het vijfde seizoen is zeker nog niet het laatste. Volgens de makers begint Jimmy McGill (Bob Odenkirk) nu écht aan zijn afdaling in het criminele circuit. Hij vult zijn tijd vooral met het verkopen van ‘burner phones’ (telefoons voor eenmalig gebruik om de opsporing onmogelijk te maken), maar via de dierenarts komt hij steeds dieper in het criminele circuit terecht.

Better Call Saul

De eerste aflevering van Better Call Saul verschijnt in de Verenigde Staten op zondag 23 februari, vlak na The Walking Dead. De tweede aflevering is op maandag 24 februari te aanschouwen, en daarna komt er elke maandag een nieuw deel bij.

In Nederland ziet het schema er waarschijnlijk een beetje anders uit, aangezien Netflix doorgaans een dag na de VS een nieuwe aflevering streamt. Als we daarvan uitgaan, dan begint het vijfde seizoen van Better Call Saul hier dus op 24 februari; verschijnt de tweede aflevering op dinsdag 25 februari en is er daarna elke dinsdag een nieuw deel te zien.

Lees verder