Noooo! Geen Better Call Saul meer in 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Noooo! Geen Better Call Saul meer in 2019

Noooo! Geen Better Call Saul meer in 2019

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor fans van Jimmy McGill. Zijn schimmige alter ego Saul Goodman komt dit jaar niet meer in actie…

Volgens AMC hebben de schrijvers van het misdaaddrama meer tijd nodig om het vijfde seizoen zo goed mogelijk te maken. AMC wil natuurlijk zo snel mogelijk verder met de (op dit moment mogelijk beste) televisieserie, maar niet als het ten koste gaat van de kwaliteit.

Tegelijkertijd is er over een zesde seizoen nog helemaal niets bekend. Hierdoor denken veel fans dat het vijfde misschien wel eens het laatste kan zijn. Verschillende geruchten bevestigen dit, maar er wordt óók gefluisterd dat het slotseizoen 20 afleveringen zou krijgen, in plaats van de gebruikelijke tien.

Better Call Saul

Als AMC écht bezig is om Better Call Saul af te ronden, dan klinkt een beetje uitstel eigenlijk zo gek nog niet. Maar goed; dit is allemaal speculatie. Het is wél zo dat Better Call Saul als prequel in het vierde seizoen behoorlijk tegen de opvolger Breaking Bad begon te schurken. Naderen we dan echt het einde?

Wanneer het vijfde seizoen van Breaking Bad verschijnt is nog niet bekend, maar het wordt ergens in 2020. Hoewel de serie in Amerika niet bijzonder goed bekeken wordt, is het internationaal een grote hit op streamplatformen. In Nederland zijn de afleveringen één dag later te zien op Netflix.

Lees verder