Bob Odenkirks billen verlengen Better Call Saul voor vijfde seizoen!

Bob Odenkirks billen verlengen Better Call Saul voor vijfde seizoen!

We zijn voorlopig nog niet van de louche advocaat Saul Goodman af! Het vierde seizoen moet nog beginnen, maar het vijfde is al aangekondigd. Hoofdrolspeler Bob Odenkirk ging - letterlijk - met de billen bloot!

AMC maakte de verlenging bekend tijdens de Television Critics Association-bijeenkomst (TCA) in Beverly Hills. Men had het recent ook op Comic-Con kunnen doen, maar toen werd de nieuwe trailer al onthuld. Het zou ook wel een beetje jammer zijn als je tijdens de TCA helemaal niets nieuws te melden hebt.

He’s back!

Dát de populaire show een vijfde seizoen krijgt viel te verwachten. De manier waaróp is toch opmerkelijk! Hoofdrolspeler Bob Odenkirk liet zijn broek zakken om de releasedatum van het vierde seizoen nog eens te benadrukken. En passant meldde hij dat er daarna nog minstens één jaargang volgt.

De Breaking Bad-spin-off, over de gesjeesde advocaat Jimmy McGill/Saul Goodman, wordt erg hoog aangeslagen. Hoewel de kijkcijfers van Better Call Saul niet opzienbarend zijn, is de show ook erg populair op Netflix. De voorganger, Breaking Bad, volgde eigenlijk hetzelfde patroon. Bryan Cranston en Aaron Paul hebben het er nog steeds moelijk mee dat de serie stopte...

Het vierde seizoen van Better Call Saul, waarin Jimmy McGill steeds dieper de onderwereld induikt, verschijnt op 6 augustus in de Verenigde Staten. Dankzij deze foto’s vergeten we dat waarschijnlijk nooit meer! Op 7 augustus staat de eerste nieuwe aflevering op Netflix, zoals we inmiddels gewend zijn.