Wat te verwachten van Better Call Saul seizoen 4?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat te verwachten van Better Call Saul seizoen 4?

Wat te verwachten van Better Call Saul seizoen 4?

|
|

Laatste update:

Het weekend begon goed want ein-de-lijk kregen we vrijdag een premièredatum voor het vierde seizoen van Better Call Saul. De populaire Breaking Bad spin-off met Bob Odenkirk als ritselaar en advocaat Saul Goodman gaat op 06 augustus weer in Amerika van start. Dat betekent zo goed als zeker dat we hier een dag later kunnen kijken naar seizoen 4, aflevering 1 van deze geweldige misdaadkomedie. De cast maakt ons alvast helemaal lekker op Twitter, dus we popelen van ongeduld.

Rhea Seehorn, die in de serie Jimmy’s steun en toeverlaat Kim Wexler speelt, kondigde als eerste aan dat de opnames van het vierde seizoen afgerond zijn.

De zes hoofdrolspelers op een rijtje

Patrick Fabian speelt in de serie de gladde advocaat Howard Hamlin die Saul/Jimmy telkens weer het leven zuur maakt. Fabian speelt kondigde ook de premièredatum aan met een zestal castfoto's die eruit zien alsof het mugshots van verdachten zijn die op een bord in een politiebureau hangen. De zes hoofdpersonen op een rijtje: Patrick Fabian als Howard Hamlin, Rhea Seehorn als Kim Wexler, Bob Odenkirk als Jimmy McGill aka Saul Goodman, Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut, Michael Mando als Nacho en last but verre van least Giancarlo Esposito als de ijzingwekkende drugskingpin Gus Fring.

Dezelfde Patrick Fabian liet eerder in mei al een eigenaardig voorproefje zien waarop hij niet alleen samen met Rhea Seehorn te zien is, maar ook met Michael Mando die drugsdealer Nacho speelt. Tot nog toe had deze louche Latino niets met Howard Hamlin of Kim Wexler te maken. Hoe gaan deze personages samenkomen?

Badass Latino's

Daarnaast zien we in deze vrijgegeven foto Nacho in een vuurgevecht samen met een andere badass-Latino. We kunnen het niet helemaal goed zien, maar is dat niet één van die doodenge Salamanca-broertjes? Toch maar eens op hun twitteraccounts kijken. En wat zien we dan?

Jawel, ook de huurmoordenaarstweeling Leonel en Marco Salamanca keert weer terug, te zien aan deze vrolijke aankondiging van acteurs Luis (boos) en Daniel Moncada (bozer). Durf die gasten maar eens te vertellen dat je niet gaat kijken!

Lees verder